15 looks #14

Orange ride

Pants: Zara (similar) – Dress: H&M (similar) – Bag: Beck Söndergaard

Jeg elsker at cykle rundt i mit kvarter eller i byen; det er seriøst den letteste måde at komme rundt på – OG så opdager man den dejlige stemning, som ens by har. Jeg ville selv ønske, at jeg havde haft en cykel til modeugen, da det ville have sparet os en masse tid (og ømme fødder; læs HER), da vi i stedet gik rundt eller tog metro til de forskellige events og shows. Nå, nok om modeugen; jeg var iført ovenstående look i går, da jeg var ovre at handle – noget så basalt skal der også tages billeder af, hah.

En citybike er den bedste løsning til en effektiv hverdag, hvis man bor tæt på ens studie/arbejde – og det har jeg 3 gode punkter herunder til at bevise; 1) man er selv herre over sin tid, fremfor at man skal vente og være afhængig af en busplan. 2) man er god for miljøet ved ikke at vælge at tage bilen (og man skal ikke betale for parkering ;)). OG sidst men ikke mindst; 3) man får motion oveni – altså, det er win win. Især punkt 3 er vigtig, da tiden (og motivationen – ikke at forglemme) til at træne til tider kan være svær at finde. Hvis du er interesseret i en citybike kan du finde din egen citybike til storbyen ved dette link.

Hvad synes du om looket? Og cykler du rundt i din hverdag?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 looks #14