Vintage dream bag

Jacket season

Jeans: Urban Outfitters (similar) – Sweater: Hugo Boss (similar) – Jacket: Vintage (similar) – Sneakers: Ganni – Bag: Beck Söndergaard – Socks: Calvin Klein

Jeg var iført ovenstående look i lørdags, hvor vejret var lidt som i dag. Det er blevet tydeligt at se, at sæsonen er ved at skifte til jakkesæson, som jeg er ret fan af. Jeg elsker både foråret og efteråret, da man virkelig kan være kreativ med sit look med lag-på-lag og cool jakker, da temperaturen ikke er varm. Derfor vil jeg også mene, at foråret og efteråret klart er -stylingsmæssigt- de bedste årstider. Ovenstående jakke, som har en Chanel-vibe med sit boucle materiale, er SÅ fed, synes jeg. Jeg købte den samme sted som DENNE smukke taske.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Vintage dream bag