Friday mood // Pastel look

Flowers from the field

Skirt: Vintage (similar) – Top: H&M (similar) – Hair claw: HERE – Ring: Maanesten

Mit plante-elskende hjerte var virkelig begejstret og glad over denne pluk-selv mark, som jeg opdagede for en uges tid siden. Desværre er den lettere ramt af hedebølgen, men dens blomster står dog stadig og blomstre SÅ smukt – så jeg købte mig 3 smukke gladiolus med mig hjem i fredags, som står og er sprunget endnu flottere ud nu.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday mood // Pastel look