GREEN // CPHFW SS19

Dots on dots // CPHFW SS19

Nederdel: Vintage (lignende) – Støvler: Zara (lignende) – Top: Vintage (lignende) – Smykker: Maanesten

Ovenstående look havde jeg på den første dag til modeugen, hvor jeg var inviteret til Designskolen Koldings BA show, som igen i år virkelig var inspirerende og cool. Måske i allerede har set mine instastories på @helenatroelsendk ? Jeg lagde mine 3 favoritlooks ud fra showet, som i stadig kan se, da jeg har lavet en mappe, “cphfw”, på min instagram ;) Jeg var især fan af looket med den store dynejakke – selvom temperaturen lige nu er brandvarm, haha. Min veninde og jeg tog også forbi Skt. Petri, hvor en udstilling var præsenteret med looks fra designere fra KADK.

Vi spiste på “Café Flottenheimer”, som seriøst var lækkert, samt fik vi en god kold aperol i varmen – lige dét, jeg havde brug for! Jeg mener, når jeg skriver, at disse støvler seriøst var ved at tage livet af mig sidst på aftenen, haha, så det var tiltrængt ;)

Hvad synes du om mit prikkede look?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GREEN // CPHFW SS19