Pink blazer // HSF Press Delegation

Blue and checks // HSF Press Delegation

Pants: Mango (similar) – Shirt: Vintage (similar) – Shoes: Zara (similar) – Earrings: Louise Kragh – Rings: Hvisk + Maanesten

2. dagen startede roligt ud med lækker brunch på Hotel Royal i Århus, hvor jeg og de andre influencere/magasiner overnattede. Jeg var totalt i feriestemning over hele stemningen på det smukke hotel.

Jeg var iført ovenstående look, som bl.a. bestod af min nye skjorte, som jeg knuselsker lige nu, da den har nogle smukke pufærmer, som giver en SÅ fin silhuet til looket. Derudover er jeg vild med, at den både har tern og prikker, som man ikke så ofte ser. Bukserne er også nye, som gør det ret godt sammen med denne skjorte, vil jeg selv sige ;). Nok om looket – nu til 2. dagen; Vi kørte fra Århus til Kolding, hvor Mos Mosh havde inviteret til event, frokost og drinks, som virkelig var lækkert – og wow, en smuk kollektion de har foran sig; især har de fokus på en masse lækre sæt (se jakken ovenover, som er en del af et sæt), som fungerer perfekt sammen og hver for sig.

Efter to skønne dage med Headstart fashion (læs om den første dag HER) tog vi afsked igen i Århus, hvorefter jeg til aften mødtes med to savnede efterskoleveninder til streetfood – altid så hyggeligt <3

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Pink blazer // HSF Press Delegation