Student 2018

Studenterlooks

Silkesæt: Vintage (lignende) – Taske: Beck Söndergaard (lignende)

Looket ovenover er fra vores dimissionsfest, som fandt sted på Restaurant Skyttehuset i Vejle. Vi spiste udenfor ved langborde i Skyttehushaven med udsigt til fjorden, som virkelig var pænt. Denne aften har seriøst været en af de bedste og sjoveste, hvor alle elever fra hele årgangen samt alle lærerne var samlet og virkelig var på.

Nederdel: Vintage (lignende) – Skjorte: Zara (lignende) – Blonde bralette: Femilet (lignende)

Dette look er fra mit eget studentergilde, som vi, min tvilling og jeg, afholdte i vores have i teltet, som i kan se ovenover, som var så cute. Vi havde inviteret begge vores klasser, venner og familie, som simpelthen også var en så dejlig aften med drinks og sommermad.

Hvad synes du om de to looks?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Student 2018