The day before the day

Student 2018

Mules: Notabene – Kjole: Syet af mig (se mere HER) – Taske: Beck Söndergaard (lignende)

SÅ er jeg tilbage. Det har været nogle helt vilde uger, som jeg simpelthen har nydt såå meget. Tænk, at man i over 2 uger er på til forskellige studenterbegivenheder og fester – det har været uger, jeg aldrig glemmer. Jeg har stadig 2 studentergilder tilbage, som er ret vemodigt at tænke på. Når de er ovre, så er det officielt slut med studentertiden og huen :(

Ovenover er mit look fra den dag, jeg blev student. Det var den dejligste dag med solskin, dejligt selskab og lækkert mad på Restaurant Børkop Vandmølle.

Hvad synes du om kjolen?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

The day before the day