Lately #7 // A new chapter

My first design – “Ballerina” top

Dé af jer, der følger med på min instagram @helenatroelsendk, har allerede set både via instastories og på DETTE billede, at jeg har sat et nyt projekt i gang – som har været i mine tanker i mange måneder, men grundet gymnasiet har der bare ikke været tid. DET har jeg nu, og derfor kan jeg nu præsentere mit første item, som er denne “Ballerina” top. Den er helt perfekt til sommervejret, da den er meget luftig at være iført – OG man kan snildt bruge den uden bh, som gør toppen endnu mere behagelig at være iført i varmen.

Toppen laves i de 4 ovenstående farver (hvid, lyserød, tern i lyserød og tern i blå). Dette projekt har jeg været meget spændt på at offentliggøre, så jeg håber, at i tager godt imod det. Hvis du sidder og ønsker dig en top, kan du bestille ved at skrive til helenakiaer@gmail.com. Toppen koster 299,- (eksklusiv fragt)<3

Hvad synes du om toppen?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Lately #7 // A new chapter