Studenterlooks

Lately #7 // A new chapter

Instagram @helenatroelsendk

Hvad så nu? Nu er studentertiden forbi. Jeg havde mit sidste studentergilde i onsdags, og netop af den grund har jeg ingen bånd til et sted, der binder mig længere. Gym-livet er ovre. Det synes jeg godt nok er vildt efter 14 års skolegang. Så nu er planen at holde sommerferie og starte mit eget liv op (dramatisk skrevet, i know) – men ærligt, sådan føles det. Alt er åbent og et nyt kapitel begynder nu.

Ovenover er de seneste opdateringer fra min instagram, som tydeligt bærer præg af, at jeg er blevet student ;) Jeg tænkte, at det var på sin plads med et “lately”-indlæg, da det netop ikke er alle billederne på min instagram, der udkommer herinde. Se blandt andet min egen kjole, som jeg syede til dagen, hvor jeg blev student (HER).

Har i spændende planer for jeres sommerferie?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterlooks