Beige skirt

Heatwave // Fjordenhus

Hold nu op for en sommer. Jeg smelter langsomt væk i denne hede, dog kom regnen glædeligvis – det er helt skørt at skrive, men jeg fortsætter; forbi i går, som både gjorde mig og mit plante-elskende hjerte glad ;)

Ovenover er jeg iført en kjole, hvis print kan virke bekendt, da stoffet er det samme som den lyserøde “ballerina” top (se HER). Jeg er SÅ vild med kjolens fit og dens flæser forneden. Det giver bare en så fin sommerfornemmelse.

Billederne er taget ved “Fjordenhus” i Vejle, som simpelthen er en SÅ smuk bygning, hvor stueetagen er åben for alle, hvor man kan opleve både smuk kunst, arkitektur, lysindfald og fjordudsigt.

Hvad synes du om looket?

// Helena

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Beige skirt