Pink Wednesday

Twenty

forside

dots

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Dress: Vintage (similar) – Sock boots: Zara (similar) – Bag: Hvisk

Ihh, den her weekend har bare været SÅ dejlig. Jeg fyldte nemlig de fine runde år i lørdags. Dagen startede ud med champagne på sengen, lækker brunch, en varm solrig strandtur med mine søstre og om aftenen tog vi ud for at spise og drikke drinks på “Arresten” i Vejle, som var så lækkert og hyggeligt. Det var bare en helt perfekt dag og aften.

I går havde jeg inviteret mine veninder over til kagebord og drinks, som virkelig var hyggeligt. Looket dertil kommer senere ;)

Hvad synes du om mit fødselsdagslook?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Wednesday