Roses

The day before the day

T-shirt: Storm & Marie (similar) – Shirt: Vintage (similar) – Pants: (similar) – Necklace: Jane Kønig – Sandals: (similar)

Jeg bliver altid så glad for ankelkæder, når solen straks har ramt min hud – det giver dén følelse af strand, sol og sommerferie. OG i år er bestemt ingen undtagelse, hvor jeg lige nu er ret så glad for ovenstående gule ankelkæde med firkløver på. Derudover elsker jeg looket, da det har et behageligt udtryk, da t-shirten og hørskjorten har samme nuance.

I morgen bliver en SÅ spændende og festlig dag, da jeg bliver student (!) Jeg glæder mig SÅÅ meget. Nu må jeg hellere komme tilbage til forberedelserne dertil ;)

Hvad synes du om looket?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Roses