Twenty

Flowers and cakes // Twenty

img_7078

cakes

yellow

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Top: Vintage (similar) – Skirt: Zara (similar) – Hair claw: From Tuzla (similar)

Jeg fortalte om min 20 års fødselsdag i DETTE indlæg (se også mit look i linket), hvor jeg også fik nævnt, at jeg dagen efter havde inviteret mine veninder over til kagebord og drinks, hvor to af kagerne er vist ovenover. Det var bare så hyggeligt i det solrige vejr. OG se lige de flotte blomster, jeg modtog af mine veninder <3

Ovenstående look, som jeg var iført, er jeg virkelig vild med. Jeg elsker når et look har forskellige nuancer af samme farve. Derudover er jeg SÅ vild med denne 70’er top.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twenty