Flowers and cakes // Twenty

Cool clothes rail

forside

nr-1

img_7133

img_7276

Clothes rail: Ziito.dk – Blue top: Zara (similar) – Red stripes: Mads Nørgaard  – Slip dress: Envii (similar) – Bag: Saks Potts

Jeg er SÅ glad for mit nye tøjstativ, som jeg modtog for et par dage siden. Tøjstativet har et enkelt og industrielt look, som giver et virkelig cool udtryk sammen med mine elskede planter ;) Stativet er designet i tre længder og to farver.

Jeg elsker idéen med at vise tøjet frem på ens værelse fremfor at gemme sit tøj væk i en kommode. Derudover er et tøjstativ perfekt til at give et overblik over ens favorittøj for perioden, da de udvalgte items hænger fremme.

Jeg vil også lige hurtigt nævne, at Ziito.dk ikke kun har tøjstativer, men også stativer med hylder, hvilket er utroligt cool til stuen eller badeværelset. Dermed kan man skabe en smuk sammenhæng i sit hjem, hvor tøjstativet matcher hylderne i hjemmet (se flere forskellige stativer HER).

Hvad synes i om tøjstativet?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Flowers and cakes // Twenty