Purple pants

15 looks #13

Pictures: Helenatroelsen.tumblr.com / pinterest

Fokus på farver, mønstre – og så lige lidt flere farver og mønstre. Dette er tendenserne anno 2018, som er sommerlige, cool og smukke på én og samme tid – og giver anledning til SÅ mange fine kombinationer (se HER og HER). Udover farver og mønstre optager de tre punkter mig lige nu, som jeg har listet op herunder:

1)Overdele med flæser, skuldre med puf, smock og overdele med et cool cut; kort sagt er jeg kæmpe fan af overdele med detaljer i alle sine kreative former. Det er bare perfekt til at skabe et unikt sommerlook. Når det kommer til overdelens cut, er jeg især vild med det firkantede cut, hvor overdelen ligner en bandeau – men med brede eller smalle stropper tilsat. Det ser så cool ud.

2)Badedragten er slet ikke til at komme udenom denne sommer – og jeg ELSKER det. Badedragter er så cool og skaber et perfekt look, som ikke kun er velegnet til stranden eller poolen. Badedragten er en top i sig selv sammen med en nederdel eller et par jeans – win win. Se disse smukke badedragter.

3)Lyse og hvide looks. Perfekt til at skabe et elegant sommerlook – og er perfekt til min sommer, da jeg bliver student ;) Se DETTE indlæg, hvor jeg taler mere om netop lyse og hvide looks.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple pants