Colorful

White looks // Student 2018

set

dress skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Suit: Mango (blazer, pants) – Denim jeans: Filippa K – Wrap top: Mango – Shirt: Nelly – Kimono: Rodebjer – Striped dress: Ganni – Dotted dress: Nelly – Wrap dress: Nelly – Striped skirt: Filippa K – Skirt: Line of Oslo

Dette indlæg er primært med henblik på at give inspiration til forskellige studenterlooks, da jeg bliver student til sommer (excited!), og da jeg har hørt rundt omkring mig, at dette indlæg kunne være til stor inspiration.

Jeg vil lige tilføje til de udvalgte hvide items ovenover, at en kombination af hvide items og denim (eller den røde/blå farve) vil være utrolig cool. De forskellige items er, naturligvis, også perfekte til sommerlooks – hvis ikke du står og bliver student. Hvide looks er jo SÅ smukke til mange anledninger.

Bliver du student til sommer?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Colorful