Redesigned vest

Friends #2 // Galla edition

Nu er det (endelig) blevet tid til anden udgave af denne serie, som jeg har haft ventet med at udgive til nu, hvor rigtig mange har galla. Jeg vil i dette indlæg vise to smukke kvinder frem, som begge har et look, der med sikkerhed kan give inspiration videre:

kris

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Dress: Similar

Første look er båret af Kristina (aka. Kris). Looket var bare så smukt til hende med både dyb ryg og slids, som bare fungerer i dens glitrende materiale. Derudover er det meget vigtigt, når ens kjole har slids, at skoene er velvalgte; disse er SÅ pæne – og giver eksta lange ben, da de er åbne. Se lige de stænger (!)

maria

Dress: Similar

Sidste kvinde i dette indlæg er Maria, som her er iført en virkelig elegant kombination af navy, blonder og røde læber, som bare fungerer SÅ smukt. Derudover klæder det både hendes ansigt og looket, at håret er sat op, da blonderne kommer meget mere til syne.

Hvis i ikke fik set mit look til galla, kan i se det HER.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redesigned vest