On my mind: Layers for spring

Burj Khalifa // Flower dress

forside

img_4074

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Dress: Vintage (similar) – Sandals: Birkenstock – Bag: Markberg (similar)

SÅ er det blevet tid til at udgive mit første look fra smukke Dubai. Dagen blev blandt andet brugt på at shoppe i Dubai Mall, se Burj Khalifa og udsigten deroppe fra. Det var seriøst den vildeste udsigt, jeg nogensinde har set; at kunne se en start og en ende på en by er ret vild, da Dubai jo er placeret midt ude i ørkenen. Vi spiste derudover også middag med udsigt til lys- og vandshowet ved Burj Khalifa, som virkelig gav en god stemning.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

On my mind: Layers for spring