Workout looks

Flower market

forside

nr-1

img_2715

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Jacket: Asos (similar) – Dress: Gestuz (similar) – Sneakers: Ganni – Bag: Markberg

Hermed udkommer det allersidste look fra Hong Kong. Det er helt vildt som tiden bare flyver afsted; det er allerede over en måned siden, at jeg stod lige dér på ovenstående billeder. Og jeg kan roligt sige, at jeg savner det. Den følelse af at man bare vil afsted igen, den har jeg så meget, når jeg kigger på billeder derfra.

Dagen, hvor jeg var iført ovenstående look, brugte vi blandt andet ude på et blomstermarked, se HER, som seriøst var flere gader fyldt med blomsterbutikker og små boder. Det var SÅ flot og det duftede allevegne. De små appelsintræer, som er vist både ovenover samt på min instagram, HER, er noget man blandt andet pynter op med til kinesisk nytår, hvilket jeg virkelig synes er pænt.

Derudover havde jeg min første michelin-restaurantoplevelse denne dag. Det var så lækkert.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Workout looks