SNOW

Coffee time in Macau

img_3418

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Jacket: Asos (similar) – Knit: Zara (similar) – Printed pants: Zara (similar) – Sneakers: Ganni – Glitter socks: Calvin Klein (similar)

Vi tog en af dagene til Kina (den sætning lyder stadig lidt vild i mit hovede, haha). Det er nemlig sådan, at byen Macau ligger tæt på Hong Kong, således at man kan sejle frem og tilbage samme dag. Byen har to helt centrale forskelle;

Macau, der kan sammenlignes med Las Vegas med kæmpe casinoer og enorme temahoteller, hvor vi både oplevede Paris, hvor både Eiffeltårnet og Moulin Rouge var konstruerert –  og Venedig med de fine kanaler og gondoler (indenfor !). Det var naturligvis en lidt skør oplevelse, når man tydeligt er klar over, at man befinder sig i Kina på et hotel – men stadig en vanvittig vild oplevelse, da de virkelig formår at skabe en stemning.

Og Macau, som er en ældre by, hvor ovenstående billeder er taget ud over byen. Det føltes helt behageligt at komme til denne bydel efter de vilde hoteller. Her kunne man fornemme mere liv og unikke små gader, som var pyntet op til kinesisk nytår.

Hvad synes i om looket? Jeg er selv virkelig vild med ovenstående bukser, som forbinder både den blå og grønne farve i dens blomsterprint.

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SNOW