Saturday night

“Sock boots”

img_2109

img_2113

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Sock boots: Zara (similar; HEREHERE)

Jeg har svært ved at dy mig, når først jeg er blevet forelsket i et item. Derfor måtte jeg altså købe 2 par mere, således at jeg nu kan kalde ovenstående sokkestøvler for min samling. Jeg havde de shiny støvler på til galla, og de var så behagelige at være iført. De grå og de prikkede er pakket ned i min kuffert til Hong Kong og Dubai – ih, det er altså ved at være snart, at jeg rejser afsted. Jeg kan mærke at spændingen stiger.

Hvad synes i om de såkaldte sokkestøvler?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday night