Packing list: Hong Kong + Dubai

Saturday night

saturday-night

img_2264

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

See-through blouse: Vintage (similar) – T-shirt: (similar) – Jeans: Urban Outfitters – Shoes: Pull&bear (similar)

I aften skal jeg fejre min dejlige efterskoleroomies 20 års fødselsdag, hvilket bliver så festligt og hyggeligt. Det er helt siden sommerferien, at jeg har set hende og de andre efterskolepiger sidst, da vi rejste til Nerja (se bl.a. HER og HER) – og jeg glæder mig sådan til at se dem <3

Det ovenstående look har jeg på netop nu, hvor see-through blusen er købt i en vintagebutik i Tuzla. Jeg elsker at have sådan nogle unikke items på.

GOD lørdag til jer alle. Og hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Packing list: Hong Kong + Dubai