Galla look // Vinterbal 2018

Packing list: Hong Kong + Dubai

hong-kong-dubai

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Red dress: InWear – Dotted dress: Ganni – Blazer: Ganni – Flower skirt: Coster Copenhagen – Flower pants: Sand – Purple knit: Nué Notes – Blue knit: Samsoe Samsoe – Blue shirt: Samsoe Samsoe – Swimsuit: French Connection – Boots: Mango – Sneakers: Ganni

Jeg kan ikke helt fatte, at jeg sidder og skriver det her indlæg lige nu. Det betyder nemlig, at jeg meget snart rejser afsted; og det glæder jeg mig SÅ meget til. Jeg har aldrig rejst i den del af verden før, hvilket gør glæden endnu større, da jeg ikke ved, hvad jeg skal forvente. OG hvor er det skønt, at denne rejse allerede sker i starten af år 2018, som er året, jeg har sat mig for at skulle rejse en masse. Jeg vil simpelthen bare ud og opleve spændende og smukke steder <3

 Ovenstående items er god inspiration til, hvad jeg skal huske at pakke ned. Kufferten skal indeholde både kjoler og nederdele med print, jeans, pæne skjorter og t-shirts samt også min blazer og min nye læderjakke – og badedragt samt solbriller; det er jo varmt i Dubai ;)

Har i været i Hong Kong eller i Dubai før? Hvis ja, vil jeg meget gerne høre om jeres oplevelser!

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla look // Vinterbal 2018