Galla look // Vinterbal 2018

Packing list: Hong Kong + Dubai

hong-kong-dubai

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Red dress: InWear – Dotted dress: Ganni – Blazer: Ganni – Flower skirt: Coster Copenhagen – Flower pants: Sand – Purple knit: Nué Notes – Blue knit: Samsoe Samsoe – Blue shirt: Samsoe Samsoe – Swimsuit: French Connection – Boots: Mango – Sneakers: Ganni

Jeg kan ikke helt fatte, at jeg sidder og skriver det her indlæg lige nu. Det betyder nemlig, at jeg meget snart rejser afsted; og det glæder jeg mig SÅ meget til. Jeg har aldrig rejst i den del af verden før, hvilket gør glæden endnu større, da jeg ikke ved, hvad jeg skal forvente. OG hvor er det skønt, at denne rejse allerede sker i starten af år 2018, som er året, jeg har sat mig for at skulle rejse en masse. Jeg vil simpelthen bare ud og opleve spændende og smukke steder <3

 Ovenstående items er god inspiration til, hvad jeg skal huske at pakke ned. Kufferten skal indeholde både kjoler og nederdele med print, jeans, pæne skjorter og t-shirts samt også min blazer og min nye læderjakke – og badedragt samt solbriller; det er jo varmt i Dubai ;)

Har i været i Hong Kong eller i Dubai før? Hvis ja, vil jeg meget gerne høre om jeres oplevelser!

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Galla look // Vinterbal 2018