Best of 2017 // Happy New Year

Monday // New Year

monday-new-year

Når i læser dette, havde vi forhåbentligt os en enormt hyggelig og festlig nytårsaften her i Tuzla. Måske er vi allerede stået op igen – måske ikke ;) Hvis vi er vågne, er vi med garanti på jagt efter en stor kop kaffe og morgenmad lige nu.

Ovenstående billeder bliver dette års første “Monday”-mood, som symboliserer en frisk og smuk start på det nye år – eller blot en trang til appelsinjuice og et par store solbriller til at dække for den manglende søvn; billederne kan frit fortolkes, haha.

Glædelig 2018.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of 2017 // Happy New Year