Monday // New Year

Leo scarf // Tuzla

nr-1

nr-2

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Knit: Envii (similar) – Coat: Vintage (similar) – Sneakers: Ganni – Rings: Hvisk – Bag: Markberg

Hermed udkommer det allerførste look i år 2018, som er taget på vores (mine veninder og jeg) dejlige og festlige nytårsrejse til Tuzla. På selve aftenen, da klokken slog 00:00, stod vi på torvet, hvor alle bygningerne omkring glitrede med smukke lys, hvor der efter vi alle havde råbt 3-2-1 (vi sagde det dog, naturligvis, på dansk, hah) blev lyst endnu mere op af fyrværkeri og musik fra scenen. IH, jeg bliver helt glad ved tanken om det. Jeg har aldrig oplevet en nedtælling på denne måde før, det var virkelig flot.

Rejsen har budt på så mange nye indtryk, som har givet mig endnu mere lyst til at rejse steder hen, der ikke er så turistet. Det er bare en anden oplevelse man får med – samt en masse nye lækre madretter  ;)

Jeg håber ligeledes, at i fik fejret det nye år med dejlige mennesker, dans og drinks. OG hvad synes i om ovenstående look?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Monday // New Year