The cardigan is back

Galla look // Preparations

galla look

galla look

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Styling gel: Moroccanoil – Lipstick: Mac – Lipliner: Mac – Eyeliner: Mac – Mineralize charged water: Mac – Highlighter: Mac – Bag: Sofia Moore

Så er det i morgen, at galla på mit gymnasium finder sted. Jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt med et lille sneak peek på kjolen, jeg skal være iført, samt mine valg af produkter til resten af looket. Ikke alle produkterne jeg vil benytte mig af fremkommer ovenover, men dé produkter, der gør prikken over i’et, er at finde ovenover. Jeg er kæmpe fan af ovenstående flydende eyeliner, highlighter og læbestiften “Wirl” samt lip lineren til. Derudover er denne gel perfekt til at gøre looket skarpt.

Selve looket vil, naturligvis, komme op herinde efterfølgende til videre inspiration ;)

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The cardigan is back