15 looks #10

Dot Dot Dot

forside

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Knit: My dad’s (similar) – Skirt: Vintage (similar) – Rings: Hvisk – Headband: From Tuzla (similar)

Jeg købte ovenstående pandebånd med prikker i Tuzla, som jeg synes er så pænt. Jeg er begyndt at få min 5.klasses-begejstring for hårspænder og pandebånd tilbage, dog, heldigvis, mere kontrolleret vil jeg selv mene, haha. Jeg havde også et pandebånd på juleaften i velour (se HER). Det giver et formelt touch, som jeg virkelig godt kan lide :)

Hvad synes i om hårspænder og pandebånd?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 looks #10