On my mind: Silk dress

Silk dress // 2. Advent

forside

img_1324

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Silk dress: Envii (similar) – Denim jeans: HM (similar) – T-neck: Zara (similar) – Rings: Hvisk

Jeg fortalte i fredags, at jeg ville vise, hvordan man kan style sin silkekjole helt casual til en hverdagsbegivenhed – og ovenstående er mit bud på netop dette. Jeg er SÅ vild med det, da denim virkelig giver en cool og down-to-earth kontrast til silken. Silkekjolen virker dermed ikke så formel, og det synes jeg klæder den rigtigt godt.

I fredags udgav jeg et andet eksempel på, hvordan man kan style den til en middag ude, en biograftur/teaterforestilling eller lignende arrangementer (se HER).

Hvad synes i om looket? OG glædelig 2. Advent :)

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

On my mind: Silk dress