On my mind: Silk dress

Silk dress // 2. Advent

forside

img_1324

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Silk dress: Envii (similar) – Denim jeans: HM (similar) – T-neck: Zara (similar) – Rings: Hvisk

Jeg fortalte i fredags, at jeg ville vise, hvordan man kan style sin silkekjole helt casual til en hverdagsbegivenhed – og ovenstående er mit bud på netop dette. Jeg er SÅ vild med det, da denim virkelig giver en cool og down-to-earth kontrast til silken. Silkekjolen virker dermed ikke så formel, og det synes jeg klæder den rigtigt godt.

I fredags udgav jeg et andet eksempel på, hvordan man kan style den til en middag ude, en biograftur/teaterforestilling eller lignende arrangementer (se HER).

Hvad synes i om looket? OG glædelig 2. Advent :)

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Silk dress