Christmas Eve Look

Packing list: Tuzla, Bosnien

tuzla

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Denim jeans: Wrangler – Black jeans: Day Birger et Mikkelsen – Red knit: Samsøe Samsøe – Sneakers: Ganni – Lace dress: Gestuz – Camel coat: InWear – Blue shirt: Mango – Shiny wide belt: Asos – Ring: Hvisk – Silk scarf: Becksöndergaard

Dette år bliver afsluttet på en helt bestemt måde; nemlig i udlandet. Jeg har altid drømt om at fejre det nye år i et andet land – og denne drøm går glædeligvis i opfyldelse i år. Jeg skal nemlig fejre afslutningen på år 2017 i Tuzla sammen med 4 dejlige gym-piger. Vi glæder os MEGET.

Jeg har lavet en collage ovenover med nogle af de vigtigste items, jeg regner med at pakke med mig. Jeg skal derudover også have nogle glitterstrømper med (!). Dem rejser jeg ikke uden, haha.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Christmas Eve Look