Silk dress // 2. Advent

Monday monday

monday monday

Pictures: helenatroelsen.tumblr.com

Som i måske – måske ikke – har bemærket, så bliver der, desværre, ikke udgivet mange indlæg i denne måned, som jeg ellers virkelig godt gad. Det har en helt særlig grund, nemlig at jeg i denne tid skriver min SRP-opgave, som tager det meste af min tid.

Dog er der altid tid til et “monday”-indlæg ;) De to ovenstående kvinder ser super cool ud, og det vil jeg gerne dele med jer på denne mandag. Begge kvinder har et mood, som passer perfekt ind i denne SRP-tid.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silk dress // 2. Advent