Details #12

Leo legs // 3. Advent

forside

img_1300

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Leo socks: Sneaky Fox – Knit: Ganni (similar) – Jeans: Zara (similar) – Rings: Hvisk

Jeg fik disse smukke leopardstrømper i min julekalender, som min mor selv kreerer hvert år med søde gaver i, og jeg er SÅ vild med dem. De har stået på min ønskeliste, og det var dermed en skøn surprise at få dem en tidlig morgen. Som i kunne se i mit første advents-outfit, hvor jeg var iført blomstrede strømper fra Erdem x HM kollektionen, så er jeg blevet ret så vild med mønstrede eller farvede ben. Det giver looket et cool statement samt humor.

Hvad synes i om looket? OG glædelig 3. Advent :)

// Helena

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Details #12