Details #12

Leo legs // 3. Advent

forside

img_1300

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Leo socks: Sneaky Fox – Knit: Ganni (similar) – Jeans: Zara (similar) – Rings: Hvisk

Jeg fik disse smukke leopardstrømper i min julekalender, som min mor selv kreerer hvert år med søde gaver i, og jeg er SÅ vild med dem. De har stået på min ønskeliste, og det var dermed en skøn surprise at få dem en tidlig morgen. Som i kunne se i mit første advents-outfit, hvor jeg var iført blomstrede strømper fra Erdem x HM kollektionen, så er jeg blevet ret så vild med mønstrede eller farvede ben. Det giver looket et cool statement samt humor.

Hvad synes i om looket? OG glædelig 3. Advent :)

// Helena

2 Kommentarer

  • Tin KH

    Glædelig 17.december og 3.advent,
    du ser skøn ud, jeg er vild med de brune farver og din stil og så har du så smukt et hår og ansigt:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en SKØN kommentar <3 Tusind tak

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Details #12