Orange

Erdem x HM legs // 1. Advent

img_1219

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Erdem x HM socks – Knit: Zara (similar) – Patent skirt: HM (similar) – Rings: Hvisk

Glædelig 1. Advent. Jeg har haft glædet mig SÅ meget til at kunne skrive netop dette. Det er min ultimative yndlingstid. Jeg har igen i år tænkt mig at sætte gang i min outfit-julekalender, hvor der hver søndag dukker et nyt look op. Det første look i skal se i år er iført mine nye nylonstrømper fra den meget omtalte Erdem x HM kollektion, som jeg ventede spændt på. Jeg har med vilje ikke vist dem før (udover som sneak peek på Instagram), da jeg tænkte, at det kunne være en rigtig god start på dette års outfit-julekalender.

Hvad synes i om looket? Og om de smukke strømper?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Orange