Christmas party look #7

Christmas party look #8 // 4. Advent

forside

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Silk blouse: Zara (similar) – Jeans: HM (similar) – Hair clip: Similar

Looket ovenover havde jeg på til vores søster-julefrokost i torsdags. Det er en SÅ skøn tradition, som vi har haft i mange år med god mad og pakkeleg. Jeg elsker julen og alle disse helt vildt dejlige arrangementer. Man bliver simpelthen fyldt op med både glæde og kærlighed – OG lækker mad og drikke.

Jeg købte denne fine bluse, da jeg i november var i Berlin på studietur, og jeg kunne simpelthen ikke rejse hjem uden den. Jeg elsker dens mønster, farverne og det enormt lange bælte, som kan bindes på utallige måder.

Hvad synes i om looket? OG GLÆDELIG JUL. Jeg håber, at i alle får en så skøn aften <3

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas party look #7