Christmas party look #9

Black furry coat

forside

img_1349

img_1346

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Jacket: Vintage (similar) – Stripes: Mads Nørgaard – Shirt: Zara (similar) – Bag: Markberg – Glitter socks: Calvin Klein – Wide belt: similar

Jeg er så glad for ovenstående smukke jakke, som absolut er én af mine yndlings lige nu i denne kolde tid. Den er så fin med dens pelsdetaljer. I så et lille glimt af jakken på min instagram, hvor jeg havde sat nogle pink pelsdetaljer på. Jeg er blevet ret glad for pels på jakker, og dermed har jeg haft leget med idéen med pels, som man kan tage på og af igen – se HER.

Dette look bliver det sidste look i år 2017 herinde på Helenatroelsen.dk. Hvad synes i om looket? Og om ovenstående jakke?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas party look #9