Black furry coat

Best of 2017 // Happy New Year

new-year

Pictures: Helenatroelsen.tumblr.com

Den sidste dag i år 2017 er ankommet, det er helt vildt at skrive. Det er dermed tid til et “best of”-indlæg for år 2017, som i den grad er et år, hvor der er sket noget med Helenatroelsen.dk. År 2017 var:

Året hvor jeg skrev kontrakt med Bloggers Delight som premium blogger (HER), som uden tvivl var den bedste måde at starte året på. Jeg er så glad for alle de skønne muligheder, det har givet Helenatroelsen.dk og jeg <3

Året hvor jeg udgav 93 looks – disse fire er blandt mine favoritter (HER, HER, HER og HER). Det slår desværre ikke sidste års antal, som lød på hele 98 looks(!)

Året hvor jeg rejste til 4 forskellige destinationer i Europa; Malaga, Færøerne, London og Berlin – samt haft mange skønne weekender i København. OG nu i dag (om få timer) rejser jeg til Tuzla. Yay.

Året hvor jeg fyldte de fine 19 år (HER) – og tiden flyver afsted mod de 20 år.

Året hvor jeg deltog i mit første blogevent (HER), som nu glædeligvis er blevet til flere (se bl.a. HER og HER) – samt så mit første modeshow under den københavnske modeuge (HER). Det var SÅ flot.

Godt nytår til jer alle. Jeg håber, at i kommer smukt og festligt ind i 2018 sammen med mennesker i holder af. Jeg er så taknemmelig for, at du sidder og læser med herinde. Tusind tak.

Vi ses i det nye år <3

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black furry coat