Off to Copenhagen

Wishlist #10 // Fashion and jewellery

wishlist2

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Purple knit: Ganni – Pullover: InWear – Blue knit: Gestuz – Shirt: Mango – Skirt: Moves – Jeans: Gestuz – Blazer: Mango – Saona earrings: Hvisk – Tube earrings: Hvisk – Leather bag: Hvisk – White heels: Notabene

Så blev det fredag – men ikke en hvilken som helst fredag; nemlig “Black Friday”. Dette betyder, at i/vi kan gøre nogle vilde indkøb. I den anledning udkommer mit sidste “Wishlist”-indlæg, hvor jeg har fundet nogle seriøst lækre items. Disse items måtte med glæde bo i mit klædeskab – eller være under mit juletræet.

Ovenstående items er fra enten Boozt.com (op til 50%) eller Hvisk.com (psst. 25% på ALT hos Hvisk), som er mine foretrukne shoppingsites.

Ønsker i at finde endnu flere lækre sager, så vil jeg helt klart anbefalde at tjekke Asos.com ud (20% på ALT med rabatkoden, WIN20). Derudover er der også smukke items at finde hos Ellos.dk med nedsatte priser samt Nelly.com (20% på ALT). Derudover er der også 25% på ALLE Mac produkter.

God shoppelyst – og GOD fredag :)

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Copenhagen