Blue and checks

Packing list: Berlin

styling-2

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Jacket: WoodWood – Stripes: Mads Nørgaard – Beige knit: French Connection – Jeans: Wrangler – Checked skirt: Soyaconcept – White shirt: Hope – Dress: Gestuz – Maine earrings: Hvisk – Sneakers: Ganni – Allure bag: Hvisk

Nu er dagen her snart – OG wow jeg glæder mig så meget til i morgen. Sommerens rejser føles allerede langt væk, så det bliver skønt at sætte sig i flyveren og komme afsted igen. Jeg satte en serie i gang i sommers, som i sin rene enkelthed går ud på, at give et bud på nogle items man bør pakke ned i sin kuffert – eller blot ønsker til sin kuffert ;) I kan se min liste til Malaga(HER) og Færøerne (HER).

Jeg ved, at jeg skal befinde mig meget udenfor i Berlin, og dermed er det vigtigt for mig ikke at komme til at fryse, naturligvis. Derfor er dynejakken allerede pakket ned sammen med varme strikke og items, der vil fungere godt til lag-på-lag looks. Der er jo lidt småkoldt her i November ;) Jeg har været i Berlin én enkelt gang før, så jeg er meget spændt på at være i byen igen.

Har i været i Berlin før? Og har i nogle tilføjelser til billedet?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Blue and checks