Packing list: Berlin

Matchy matchy

img_0801

nr-1

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Knit: Bruuns Bazaar (similar) – Dress: Vintage (similar) – Velvet bag: Hvisk – Rings: Hvisk

Kjolen ovenover er “ny” (med ny menes ny i mit skab ;)) Jeg er nemlig blevet ret så glad for at købe mønstrede kjoler eller nederdele i genbrugsbutikker – se også HER og HER. Nogle gange er man blot heldig, når man træder ind i butikken og kjolen eller nederdelen nærmest lyser op i hele butikken, så må man altså bare slå til ;)

Jeg befinder mig netop nu i smukke Berlin, og af den grund er dette indlæg planlagt på forhånd. Hvis i dog har lyst til at se med fra Berlin af, så kan i hoppe over på min Instagram (@helenatroelsendk), hvor der løbende vil blive opdateret fra studieturen af.

Hvad synes i om ovenstående look?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing list: Berlin