Allure bag

Blue and checks

nr-1

img_9996

img_0043

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Pants: Envii (similar) – Silk scarf: Baum Und Pferdgarten – Knit: H&M (similar) – Phoenix earrings: Hvisk – Rings: Hvisk

Søndagen ramte os igen. Dog føles det meget glædeligt, da jeg ser utroligt meget frem til den kommende uge. Sagen er nemlig den, at jeg rejser afsted på studietur til Berlin på onsdag. Jeg elsker studieture – og Berlin har jeg kun besøgt én gang før, da jeg var omkring de 13 år. Så jeg glæder mig dermed utroligt meget til igen at være i byen.

Looket ovenover er fra min “How to style: Knits”-video. Jeg er ret glad for stylingen af silketørklædet, da det giver en ret fin detalje til den grå strik.

Har i været i Berlin før? OG hvad synes i om looket?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allure bag