Lately #5 // Berlin edition

Best kind of souvenirs

img_0953

img_0948

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Hair clip (similar, similar, similar)

Jeg købte disse 2 store hårspænder i Berlin, og jeg har allerede benyttet mig i stor stil af dem lige siden. Jeg var nemlig så uheldig at ødelægge mit store spænde herhjemme, og dermed tænkte jeg i Berlin; NU må jeg altså lige købe nogle med mig hjem – og hvilket hyggeligt minde at kunne have på.

Jeg har i dag kun 1 modul, og dermed udkommer dette indlæg allerede nu ;)

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately #5 // Berlin edition