Layers // Tied shirt

Allure bag

img_0771

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Allure bag: Hvisk – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk

Ovenstående smukke taske teasede jeg om på min instagram (@helenatroelsendk) for en lille uges tid tilbage. Sagen er nemlig den, at Hvisk’s nye tasker endelig er ude – og klar til køb (wuhu!)

Jeg så dem for første gang tilbage i maj måned til lanceringen af Hvisk’s nye samarbejde og hjemmeside, og siden da, har jeg bare glædet mig SÅ meget til at kunne stå med den i hånden. De fås i 4 forskellige farver, hvor ovenstående ramte mig lige fra starten, da dens grønne nuance bare er så smuk. Taskerne ligger til 349,- og er dermed et scoop uden lige til de kommende fester og begivenheder.

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Layers // Tied shirt