Details #10

Velvet dress // Streets of Copenhagen

img_0514nr-1 img_0498 img_0506

skaermbillede-2017-10-19-kl-10-45-50

Checked blazer: Vintage (similar) – Striped 101 blouse: Mads Nørgaard – Velvet dress: Vintage (similar) – Jeans: H&M (similar) – Glitter socks: Calvin Klein – Sneakers: Ganni – Earrings: Hvisk – Rings: Hvisk

Hermed udkommer andet look fra København af. Jeg er så vild med denne fløjlskjole, som virkelig er smuk i sin farve og i sit materiale. Derudover er jeg ret vild med dens mange knapper, som gør den utrolig cool til et par jeans, da den dermed kan stå åben.

Denne dag i København startede helt perfekt ud med en god omgang brunch på “Far’s dreng”, som virkelig var lækkert – og smukt at se på. I morgen kan i se lidt fra den smukke brunch på @helenatroelsendk ;)

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Details #10