Layers // Red oversized t-shirt

See-through dress

img_8667

img_8697

nr-1

img_8686

img_8665

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

See-through dress: Vintage (similar) – Suit pants: Zara (similar) – T-neck: Vero Moda – Socks: Calvin Klein – Red mules: Notabene – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk

Det er både glædeligt og trist at sidde med det sidste look fra Færøerne nu og skulle trykke “udgiv”. Jeg har nemlig bevidst valgt at gemme alle looks fra Færøerne til efteråret, da det, påklædningsmæssigt, ville give mest mening for jer. I kan se flere looks fra smukke Færøerne HER, HER, HER og HER.

Looket ovenover, som jeg er SÅ glad for, er taget tæt på den smukke restaurant vi spiste på den sidste aften,”Katrine Christiansen”. Middagen var SÅ lækker med en 3-retters menu samt 4 omgange drikkevarer. Menuen bestod bl.a. af muslinger serveret i en stor muslingeskal til forret dertil både hvidvin og øl (se serveringen HER) – og senere hummer til hovedret og dessert i unikke keramik tallerkner.

Nu er der altså ikke mere fra sommerferien, 2017, hvilket er ret trist – men det er jo også efterår nu, så det er vel på sin plads.

Hvad synes i om looket?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Layers // Red oversized t-shirt