Blue lady

Friends #1

Jeg har haft dette koncept i mine tanker længe, og nu er det endelig blevet tid til at løfte sløret for det. Jeg vil med denne serie vise nogle forskellige looks frem båret af mine smukke venner. De kommer til at repræsentere forskellige stilarter, hvilket bliver super fedt og inspirerende at se på. Let’s go:

malonie

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Jacket: Calvin Klein (similar) – Bag: Roksanda

Den første kvinde i dette indlæg er Malene (også kaldet Malonie). Hun er iført et yderst lækkert look, som passer lige til efteråret. Tasken er så smuk, og jeg har kigget meget på den, som hun nok også snart har bemærket for mange gange, haha. Derudover er jeg selv virkelig også glad for printede/ternede jakker dette efterår.

Må man godt prale af sin veninde? For det kommer jeg nok til nu: Hun åbnede nemlig Roksanda-showet i London – og det så SÅ godt ud. Se mere til hende på Instagram: HER.

dali

White denim jacket: Zara (similar) – Sneakers: Yeezy 350 v2

Dagens anden inspirerende kvinde er Dalida (også kaldet Dali eller Daller). Hun er nok dén person i min vennegruppe med allerflest sneakers. Hendes skoskab er imponerende, og jeg var mundlam, da hun viste det frem.

Ovenstående look vil jeg også lige knytte et par ord til, da jeg virkelig er vild med hendes hvide denimjakke, som giver et cool udtryk med dens frynser. Frynserne giver en bevægelse i looket, hvilket bare fungerer perfekt. Se mere til hende på Instagram: HER.

Hvad synes i om det nye koncept? OG om de to looks ovenover?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue lady