See-through dress

Blue lady

nr-1

nr-2

img_0295

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Cashmere knit: Vintage (similar) – Flower wrap dress: Gina Tricot (similar) – Rings: Hvisk – Sneakers: Lacoste

Ovenstående look havde jeg på i lørdags, da mine veninder og jeg var til åbningen af den nye kaffebar i Vejle, “Bryg”, som vi med garanti kommer til at tilbringe mange flere timer hos. Jeg vil selv sige, at jeg har drukket kaffe mange steder i Vejle, og jeg føler dermed godt, at jeg kan sige, at deres kaffe er blandt det bedste i Vejle. Jeg har aldrig smagt en så god cappuccino før, siger det bare (OG se lige hvor pæne de var; HER).

Nu ikke mere om kaffe ;) Jeg var iført en blomsterprintet kjole og en varm strik, som er et eftertragtet valg for mig lige nu. Jeg synes simpelthen, at print ser SÅ pænt ud – meget gerne sammen også.

Hvad synes i om looket ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See-through dress