Bye bye summer

Silk scarf styling

img_8809

img_8813

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Silk scarf: Vintage (HER, HER, HER)

På ovenstående billeder ser i en håropsætning, som jeg har holdt utroligt meget af (OG stadig gør). Stylingen giver et smukt spil til resten af looket med en anderledes detalje og en fin farve. Som jeg sagde i DETTE indlæg, er silketørklæder stadig en del af min faste garderobe; de er kommet tilbage for at blive.

Jeg håber, at i alle får en skøn weekend. Min startede allerede i går, da alle mine moduler er aflyste i dag. Jeg er dermed nu på vej ind til byen, hvor jeg skal mødes med nogle gym-piger til en dejlig middag for at fejre vores fridag :)

Hvad synes i om stylingen?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye bye summer