Ganni Corinne Sneakers

Rain coat season

img_7854

nr-2

img_7595

img_7679

 

nr-1

img_7597

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Rain coat: Rains – Silk scarf: Vintage (similar) – Earrings: Mango – Knit: Vintage (similar) – Jeans: H&M (similar) – Bag: Markberg

Jeg har elsket min Rains regnjakke SÅ meget på vores rejse til Færøerne. Man siger, at man i løbet af én dag på Færøerne kommer til at opleve alle vejrtyper (på nær sne ;)) – og det kan bekræftes. Vejret skiftede konstant, og det var derfor meget vigtigt altid at huske at få regnjakken med sig. Dette gælder også for vejret i Danmark lige nu, som også har det med at skifte. Det er altså lidt små-irriterende, når vejret ikke er til at regne med – ej, så i lige det ordspil – okay, dårlig joke ;)

Billederne ovenover er taget lidt forskellige steder på Færøerne, da vi denne dag kørte rundt på øerne. Vi så bl.a. vandfaldet ovenover, Fossá, en lille kirke i Saksun og smukke klipper ved Gjógv, hvor planter gror på klipperne (se billederne ovenover).

Hvad synes i om looket? Og er i også vilde med Rains regnjakker?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni Corinne Sneakers