Checked pants and a chunky knit

Ganni Corinne Sneakers

forside

img_0162

img_0181

Ganni Corinne Sneakers: HER

Jeg kan slet ikke beskrive min glæde, da jeg modtog mailen i går om, at de ovenstående smukke sneakers nu var blevet leveret og klar til afhentning på posthuset, som jeg for kun 2 dage siden havde klikket hjem.

Jeg har længe sukket efter et par sko fra Ganni, da de virkelig laver pæne sko – OG da jeg spottede disse smukke og tidsløse sneakers på deres site, var jeg ikke i tvivl; det var dem. De er lavet af et miks af 100% læder og 100% ruskind samt har en 3,5 cm plateau bund, derudover er jeg vild med snørebåndet, som giver et cool spil til skoen. Jeg er bare så glad – der er (næsten) intet bedre end nye sko, right?

Jeg møder i dag sent, hvilket gør, at indlægget nu allerede er ude ;)

Hvad synes i om dem? Er de ikke bare smukke?

// Helena

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checked pants and a chunky knit