Purple skirt

Flowers for fall

img_9873

nr-1

img_9886

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Sweater: Bruuns Bazaar (similar) – Dress: Vintage (similar) – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk – Bag: Markberg – Glitter socks: Calvin Klein – Boots: Moss Copenhagen (similar)

Det kan ikke være gået nogens næse forbi, at blomsterprintet er kommet for at blive dette efterår. Jeg er meget glad for disse prints, da blomsterne har sig et utroligt behageligt udtryk, som sætter tankerne tilbage til sommerens lune dage. Derudover er jeg virkelig begejstret for stylingen ovenover med en sweater over en kjole (se også HER). OG jeg har for første gang i denne nye sæson haft støvler på, hvilket er en klassisk efterårsglæde hos mig.

Jeg havde iført mig ovenstående look, da jeg var på et lille visit hos mine bedsteforældre i går til en kop kaffe. Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple skirt