Maine Earrings // Fashion jewellery

F L O W E R S

img_0065

nr-1

img_0087

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Knit: Zara (similar) – Flower dress: Vintage (similar) – Flower earrings: Mango – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk

GLÆDELIG fredag. Jeg bliver hentet lige om lidt, da mine gym-veninder og jeg har lagt gode planer for fredagen, som bl.a. byder på yoga og en svømmetur – og i aften tager vi ind og ser gyserfilmen “It”, hvorefter vi snupper et par drinks bagefter. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal forvente med den film.. Jeg er elendig til at bevare roen under en gyserfilm, haha. Det skal nok ende godt. Har i set den?

Looket ovenover havde jeg på i min “How to style: Knits”-video, som i kan se HER. Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maine Earrings // Fashion jewellery